INFORÁDIÓ 
2019. november 22. péntek
Cecília

baleset

halálos

rendőrség

Rendőrök helyszínelnek egy összeroncsolódott személyautónál a főváros a IV. kerületben, a Váci út és a Bagaria utca kereszteződésében 2019. augusztus 16-án.  A gépjármű oszlopnak ütközött, a balesetben két ember meghalt.

Huszonnégy óra alatt hat személy vesztette életét Magyarország közútjain

Infostart

A hosszú hétvégén megnövekedett forgalom várható az ország közútjain, ezért a rendőrség kéri, hogy a sebességhatárok betartására, az út- és látási viszonyokra figyelemmel közlekedjenek!

Az országban augusztus 15-én 8 óra és augusztus 16-án 8 óra között több halálos kimenetű közlekedési baleset is történt.

Három baleset következtében négy autóval közlekedő személy vesztette életét. Egy balesetnél egy motoros, egy másiknál pedig egy kerékpáros hunyt el.

A hosszú hétvégén megnövekedett forgalom várható az ország közútjain, ezért a rendőrség kéri, hogy a sebességhatárok betartására, az út- és látási viszonyokra figyelemmel közlekedjenek! Mindig kipihenten üljenek a kormány mögé, és soha ne vezessenek fáradtan, vagy szeszes ital fogyasztását követően!

Melegben fogyasszanak az átlagosnál nagyobb mennyiségű folyadékot, és mindig legyen ásványvíz, vagy üdítőital önöknél, akkor is, ha gyalogosan közlekednek!

Legyenek türelmesek,

vezessenek kissé lassabban, óvatosabban! Haladásuk során tartsanak nagyobb követési távolságot, és legyenek toleránsabbak, ha az utak zsúfolttá válnak! Amennyiben tehetik, inkább induljanak hamarabb.

Ha megállnak a gépkocsival, lehetőleg ne napos helyen tegyék azt! Ne hagyjanak az álló gépjárműben gyermeket, vagy házikedvencet még percekre sem, hiszen a felforrósodott utastérben ennek akár életveszélyes következményei is lehetnek!

Bármilyen résztvevői is a közlekedésnek, mindig legyenek jól láthatóak! Soha ne induljanak útnak lapos, alacsony nyomású gumikkal, illetve nem megfelelő műszaki állapotú járművel!

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018