eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Fürdőző a margitszigeti Palatinus Strand termálvizes medencéjében, a strandok éjszakáján. A kezdeményezés keretében az ország 28 fürdője és strandja várta a látogatókat olcsóbb jegyárakkal.
Nyitókép: MTI Fotó: Beliczay László

Csúszdaverseny, lézershow, karibi est és habparti – minden lesz éjjel a fürdőkben

Július 26-án szervezik meg a Strandok éjszakáját, amikor országszerte kulturális és sport programokkal, meghosszabbított nyitvatartással és kedvezményekkel várják a látogatókat.

Országosan több mint félszáz fürdő csatlakozását várja a Magyar Fürdőszövetség az idei Strandok éjszakája rendezvényhez, amely során az intézmények meghosszabbított nyitvatartással várják, éjszakába nyúlóan a vendégeket.

A fürdők ilyenkor általában éjfélig tartanak nyitva, de akad, amelyik akár hajnali 2 óráig is,

ismertette a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az InfoRádiónak nyilatkozva. Ezen felül különböző programokat és kedvezményeket is kínálnak a belépők számára, sőt, van olyan fürdő, amely az esti órákban ingyen várja hozzá érkezőket – tette hozzá Balogh Zoltán.

A fürdőszövetség bízik benne, ahogyan a korábbi években, idén is tízezreket fog vonzani a Strandok éjszakája program.

Egyes fürdők a sportra, az egészséges életmódra hegyezi ki a programjukat, míg mások kifejezetten a bulira.

Az eltérő helyek kínálatában várható csúszdaverseny, szaunaprogramok, tűzzsonglőrök, lézershow, karibi est, hab- és retroparti is, sorolta a főtitkár a teljesség igénye nélkül.

A változatos, színes programokról célszerű a Magyar Fürdőszövetség honlapján tájékozódni, ahol folyamatosan frissítik a jelentkező fürdők listáját, tanácsolta Balogh Zoltán.

Egész napos vízi móka

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Magyar Fürdőszövetségtől függetlenül, de szintén július 26-án szervez programokat meghosszabbított nyitvatartással a Dagály strandon.

A családokat délelőtt 10 órától 19 óráig várják folyamatos programokkal, ismertette Czinege Szilvia szóvivő. A kisebbeknek mesekvízzel és vizes kalandokkal készülnek, míg a felnőtteket különleges SUP joga, airterck és egy sportbemutatókkal várják, de a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa programsorozat is nagy figyelmet kap.

Este a Dagály Fürdő különálló wellness-részlege különálló szaunavilággal várja a látogatókat, ahol felöntéssel kedveskednek a vendégeknek, tette hozzá a BGYH munkatársa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 10:40
×
×
×
×