INFORÁDIÓ 
2021. január 24. vasárnap
Timót

szentendrei út

tarlós istván

felújítás

bkk

Járművek haladnak a III. kerületi Szentendrei úton, a Mátyás király úti kereszteződés közelében 2019. július 22-én. Ezen a napon megkezdik a Szentendrei út Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti szakaszának felújítását. A tervek szerint a felújítás 2020 tavaszáig tart.

Fordulat a Szentendrei út felújítása ügyében

Infostart

​​​Tarlós István a BKK vezérigazgatójával konzultálva elhalasztotta a Szentendrei út felújítását - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

"Egy magát civilnek mondó óbudai lakos az ügyészségen feljelentette az engedélyt kiadó III. kerületi önkormányzatot. A beruházást a BKK a vizsgálat lezárta után kezdi.

A Szentendrei út felújítása közhasznú beruházás, ha a feljelentő pontatlan információkat közölt az ügyészséggel, annak következménye lehet"

- olvasható a közleményben.

A Szentendrei út felújítását a Mátyás király út és a Pünkösdfürdő utca között végeznék, a munkák hétfőn kezdődtek volna.

A Fővárosi Önkormányzat finanszírozásával 1075 méter hosszon újítják fel a Szentendrei utat, továbbá az Ürömi út Szentendrei útba torkolló 50 méteres szakaszát és az ott található orvosi rendelő előtti teret. A felújítás során az útszakaszt újraaszfaltozzák, ahol szükséges, teljesen új útpályaszerkezet épül, rendezik a parkolási helyzetet, a közvilágítást, a vízelvezetési rendszert és a zöldfelületeket is.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018