eur:
392.12
usd:
366.41
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A fővárost az északnyugati országhatárral összekötő M1-es autópálya kanyarulata a város határában, ahogy az a Kő-hegyi Szelim-barlangból látható. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Figyelniük kell hétvégén az M1-esen autózóknak

Átalakítják a forgalomterelést szombaton és vasárnap az autópálya Bicske és Tatabánya közötti szakaszán, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Harmadik, egyben utolsó üteméhez ért az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalának felújítása a 28-as és 40-es kilométer között júliusban - tudta meg az InfoRádió Pécsi Norberttől, a Magyar Közút kommunikációs vezetőjétől.

A munkálatok miatt a szóvivő tájékoztatása szerint

  • szombaton 7 és 16 óra között elbontják Óbarok és Bicske között a belső sáv korlátozását, így a közlekedők az eredeti forgalmi rend szerint közlekedhetnek majd
  • szombaton 12 és 18 óra között lerövidítik a Budapest felé vezető oldalon - Bicske és Herceghalom között - a jelenlegi hat kilométeres sávelhúzást három kilométerre, ezért a belső sávot lezárják, az autósok ez idő alatt csak egy sávon közlekedhetnek
  • vasárnap 9 és 18 óra között a Budapest felé vezető oldalon meghosszabbítanak egy másik sávelhúzást, a munkálatok ideje alatt itt is torlódásra kell számítani. Az utolsó ütemhez szükséges sávelhúzás összesen nyolc és fél kilométeres lesz Óbaroktól a 37-es kilométerig.

A munkálatokat igyekeztek a csúcsidőszakon elvégezni, de így is nagyobb forgalomra kell számítani a hétvégén az M1-esen, ezért a Magyar Közút azt kéri, indulás előtt mindenki tájékozódjon a forgalmi helyzetről. Ezt az interneten Útinform.hu-n lehet megtenni.

A teljes, 12 kilométeres szakaszt érintő beruházás az előzetes ütemterveknek megfelelően halad, november közepére várható annak teljes körű befejezése.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×