INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Hétfő éjszakánként karbantartják a nagykörúti villamospályát

Infostart / InfoRádió
A 6-os villamos 24 órás üzemideje miatt minden második hétfő éjjel buszok pótolják a Combinókat a pályakarbantartási munkálatok elvégzése alatt.

2011 óta tartó 24 órás üzemidő miatt a 4-6-os villamos vonalán rendszeresen el kell végezni a szükséges karbantartási munkálatokat - közölte az InfoRádióval a BKK sajtóosztálya, miután hétfőről keddre virradó éjszaka buszok pótolták a villamosokat.

A BKK kiemelte, hogy a villamosvonal egész napos üzeme miatt a munkálatokat általában kéthetente, a hétfőről keddre virradó éjszaka végzik el, ezért dolgoztak hétfő éjszaka is a vonalon.

A BKK szerint 6-os villamos éjszakai közlekedése jelentős sikert aratott a fiatalok és a késő este hazatérő, illetve korán reggel munkába járó utasok körében, azonban a karbantartási munkák miatt időnként szükséges az éjszakai buszpótlás.

A pótló buszok egyébként éjszaka 0 órától, hajnali 4 óráig szállították a az utasokat a 6-os villamos vonalán a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között a pályakarbantartási munkák miatt.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk