eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Hétfő éjszakánként karbantartják a nagykörúti villamospályát

A 6-os villamos 24 órás üzemideje miatt minden második hétfő éjjel buszok pótolják a Combinókat a pályakarbantartási munkálatok elvégzése alatt.

2011 óta tartó 24 órás üzemidő miatt a 4-6-os villamos vonalán rendszeresen el kell végezni a szükséges karbantartási munkálatokat - közölte az InfoRádióval a BKK sajtóosztálya, miután hétfőről keddre virradó éjszaka buszok pótolták a villamosokat.

A BKK kiemelte, hogy a villamosvonal egész napos üzeme miatt a munkálatokat általában kéthetente, a hétfőről keddre virradó éjszaka végzik el, ezért dolgoztak hétfő éjszaka is a vonalon.

A BKK szerint 6-os villamos éjszakai közlekedése jelentős sikert aratott a fiatalok és a késő este hazatérő, illetve korán reggel munkába járó utasok körében, azonban a karbantartási munkák miatt időnként szükséges az éjszakai buszpótlás.

A pótló buszok egyébként éjszaka 0 órától, hajnali 4 óráig szállították a az utasokat a 6-os villamos vonalán a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között a pályakarbantartási munkák miatt.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×