INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Hétfőtől újra eredeti útvonalukon járnak az Erzsébet teret érintő buszok

InfoRádió / MTI
Hétfőtől módosul a 15-ös, a 16-os, a 105-ös, a 115-ös, a 916-os és a 990-es busz útvonala, mert véget ért a díszburkolat felújítása az V. kerületi Erzsébet tér Bécsi utca felőli oldalán, a Harmincad utca és a József Attila utca között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a 16-os autóbusz az Arany János utca ideiglenes végállomás helyett újra a Deák Ferenc tér menetrend szerinti végállomásig közlekedik. A 105-ös autóbusz az Apor Vilmos tér felé a továbbiakban újra betér a Deák Ferenc tér megállóhely felé.

A 15-ös autóbusz a Gyöngyösi utca, illetve a 115-ös autóbusz az Árpád híd felé a Kálvin tér és a Hold utca között a továbbiakban a Kiskörút helyett újra a Kecskeméti utca-Károlyi utca-Ferenciek tere-Petőfi Sándor utca-Bécsi utca-Október 6. utca útvonalon közlekedik.

A 916-os autóbusz a Széll Kálmán tér, illetve a 990-es autóbusz a Normafa felé az Astoria és a Clark Ádám tér között a továbbiakban az Erzsébet híd helyett újra a menetrend szerinti útvonalon a Lánchídon át közlekedik.

A címlapról ajánljuk