eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Az MSZP szövetségeseket keres

A programalkotásról szól a következő fél év a szocialista pártban, és az MSZP szövetségeseket keres ehhez. Erről a szocialista párt választmányénak elnöke beszélt a testület ülése után.

Botka László azt mondta: a párt szövetségesnek tekint a demokratikus oldalon mindenkit, aki az ország alapvető érdekének gondolja a 2014-es kormányváltást. Szerinte mára egyértelművé vált, hogy az MSZP képes demokratikus alternatívát nyújtani a jelenlegi kormánnyal szemben, ezért egyre nagyobb szükség van arra, hogy elképzeléseik program formájában is megjelenjenek.

Hozzátette: a szocialisták rövidesen véglegesítik gazdaságpolitikai programjukat, amelynek középpontjában a növekedés és a munkahelyteremtés feltételeinek megteremtése, valamint egy igazságosabb adórendszer áll.

Mesterházy Attila pártelnök elmondta, azért a gazdaságpolitikai javaslataik kidolgozásával kezdték a programalkotást, mert minden más ebből, a 2014 utáni pénzügyi mozgástérből következik.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×