eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Majom és kígyó a hamis rendszámú kocsiban

Más típusú személygépkocsi rendszámát szerelte fel autójára, majd majmával és kígyójával autózott az az 58 éves férfi, akit úgynevezett közbiztonsági háló akció keretén belül füleltek le a Nógrád megyei rendőrök - mondat az InfoRádiónak a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője, Dankóné Nagy Éva.

A Rétsági Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei április 28-án közbiztonsági háló akció keretében közúti ellenőrzés során Tereske község belterületén megállítottak egy személygépkocsit, melyben annak vezetőjén kívül egy majom és egy kígyó is utazott. Ebből azonnal kiderült, hogy egy szórakoztató iparághoz tartozó személygépkocsit ellenőriznek a rendőrök, de észrevették, hogy az autón lévő forgalmi rendszámot egy teljesen más típusú személygépkocsira adta ki a hatóság - közölte a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gépkocsi vezetője a saját tulajdonú gépjárművéről - mielőtt azt leadta a bontóba - leszerelte a rendszámot.

Ezt a rendszámot - mivel a rendőrök erről a gépkocsiról már korábban levették az azonosító jelet - átszerelte a másik személygépkocsijára és a továbbiakban ezzel járta az országot.

Az 58 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és egyedi azonosító jel meghamisítása miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfi a cselekmény elkövetését elismerte.

Hanganyag: Szépvölgyi István

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×