eur:
392.72
usd:
354.54
bux:
73193.79
2024. augusztus 29. csütörtök Beatrix, Erna
Tóth Barna, a Paks (j) és Martin Králik, a cseh FK Mladá Boleslav játékosa a labdarúgó Konferencia-liga negyedik selejtezőkörében játszott Paksi FC - FK Mladá Boleslav mérkőzésen a Paksi FC Stadionban 2024. augusztus 29-én.
Nyitókép: Vasvári Tamás

Nagyon sima vereséggel búcsúzott a Paks a nemzetközi porondtól

Nem sikerült a bravúr, a főtáblára jutás a Paksnak a labdarúgó Konferencia-ligában, miután az idegenbeli döntetlen után hazai pályán 3-0-s vereséget szenvedett a cseh FK Mladá Boleslavtól.

A kiegyenlített, gól nélküli első félidő után a csehek negyedóra alatt eldöntötték a továbbjutást. A 48. percben Lamin Jawo 18 méterről nagy gólt rúgott a bal felső sarokba. Alig hét perccel később Tomás Ladra szabadrúgása után Martín Králik tíz méterről a kapuba fejelt, 0-2.

Az eltiltás miatt két kulcsemberét, Lenzsér Bencét és Windecker Józsefet is nélkülöző Paks nem tudott nem hogy kiegyenlíteni, de szépíteni sem, holott az utolsó bő félórára Bognár György edző Böde Dánielt is bevetette. Ráadásul a 92. percben Matéj Pulkrab is gólt szerzett, így a cseh csapat 3-0-ra nyert és 5-2-es összesítéssel feljutott a főtáblára.

Címlapról ajánljuk
Varga Mihály: zajlik az adórendszer átvizsgálása, novemberben dönthet a változtatásokról a kormány

Varga Mihály: zajlik az adórendszer átvizsgálása, novemberben dönthet a változtatásokról a kormány

Az Európai Unió romló versenyképességének hazai hatásairól, a várható gazdasági növekedésről, a 2025-ös költségvetésről, a kínai hitelről, a budapesti Ecofin-ülésről, a lakossági állampapírokhoz való hozzáférés könnyítéséről, valamint az adórendszer átalakításáról is beszélt Varga Mihály pénzügyminiszter az InfoRádió Aréna című műsorában.

Balogh Tamás: olyasmi történt a Bayesian katasztrófájánál, ami elvben nem történhetett volna meg

A Szicília partjainál szerencsétlenül járt luxusjacht, a Bayesian tragédiájának okairól – a fedélzeti nyílások vízáteresztőképességéről, az esetleges időjárási jelenségek hatásáról, a horgonyfelvonás kérdésének összetettségéről –, valamint a hajó jelenlegi állapotáról, a búvárok munkájának részleteiről, a kiemelésről is beszélt Balogh Tamás műemlékvédelmi szakjogász, hajóroncskutató, hajózástörténeti szakíró, a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Hanga Zoltán
a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×