eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Arne Slot, a Feyenoord vezetőedzője a csapat rotterdami sajtóértekezletén 2023. október 24-én, az SS Lazio ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában játszott mérkőzés előtti napon.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Olaf Kraak

Szoboszlai Dominik egy régi-új csapattársat kaphat az új vezetőedző által

Ugyan hivatalosan még nincs bejelentve, de nyílt titok, hogy Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Liverpool vezetőedzői székében, és már egy friss kiszemeltje is van.

A Feyenoord kispadjáról búcsúzó holland szakembernek a hírek szerint kevesebb dolga lesz az átigazolásokkal, mint német elődjének, de a szintén megújuló sportszakmai vezetőség is az ő elképeléseit figyelembe véve készül a nyári transzferekre - írja a Bors.

Az egyik kiszemeltjük hasonló pozícióban játszik, mint Szoboszlai Dominik.

A remek őszi produkciója után, tavaszra - újévi sérülése elhúzódása után - visszaesett magyar középpályásnak a kommentárok szerint mégsem kell aggódnia, sőt!

Lipcsében már játszottak együtt Dani Olmóval, aki, miután Szoboszlai tavaly távozott a csapattól, átvette jobb oldali támadó középpályási pozícióját.

A tervezett erősítésről beszámoló liverpool.com szerint Olmo és Szoboszlai párosának liverpooli újraegyesülésével nőnének Arne Slot variációs lehetőségei a támadójátékban: szerepelhetnek egymás melletti támadó középpályásokként, de az is elképzelhető, hogy a jobbszélső Mohamed Szalah várható távozása esetén a magyar válogatott sztárja kerülhet előrébb a csatársorba.

Mint írják, Dani Olmo megszerzése hasonló forgatókönyv szerint mehet végbe, mint tavaly az élő szerződésből 70 millió euróért kivásárolt Szoboszlai Dominiké. A 26 éves, 33-szoros spanyol válogatott labdarúgó a papírforma szerint 2027 nyaráig még a Lipcsében játszik, ám a szerződése egyik záradéka alapján 60 millió eurós vételi ajánlat esetén a németeknek el kell engedniük.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

Mészáros Krisztofer összetettben döntőre esélyes - percről percre az olimpiáról

Péntek este hivatalosan is megnyitották a 2024-es párizsi olimpiai játékokat, szombaton pedig már jó pár magyar sportoló is versenybe száll. Kézilabda, vízilabda, vívás, úszás, torna, sportlövészet, kerékpár, evezés, asztalitenisz - mindben szurkolhatunk a magyaroknak. Milák Kristóf repülőre ül. Már zajlanak az evezősök versenyei.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×