eur:
388.97
usd:
361.02
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella
Nyitókép: Fotó: Kkisvardafc.hu (Moricz Csaba)

Egygólos meccsen nyert a ZTE a Kisvárda otthonában

A kupagyőztes ZTE 1-0-ra nyert a sereghajtó Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A szakadó esőben rendezett, gól nélküli első félidőben főként a mezőnyben küzdöttek egymással a csapatok, mindkét együttesnek egy-egy nagyobb lehetősége volt csak, de ezek kimaradtak.

A második játékrész elején sorban érkeztek a nagy hazai helyzetek, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott - előbb Navrátil, majd Camaj rontott közelről. A futball egyik "alaptörvénye" ezúttal is érvényesült, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a ZTE ugyanis egy szöglet után megszerezte a vezetést.

A vendégek a hajrában őrizték előnyüket, bár a hazaiaknak a 94. percben még összejöhetett volna az egyenlítés, de ekkor Dombó bravúrral védett.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Kisvárda Master Good-ZTE FC 0-1 (0-0)
Kisvárda, 1820 néző, v.: Bognár
Gólszerző: Sajbán (73.)

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×