eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Gazdag Dániel, a Philadelphia Union játékosa, miután gól szerzett a Toronto FC ellen az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) játszott 2022. október 9-i mérkőzésen a pennsylvaniai Chesterben.
Nyitókép: MTI/AP/Matt Slocum

Csodagólt rúgott Amerikában a magyar válogatott, itt a videó

Többek között Gazdag Dániel góljával 3-2-re nyert a Philadelphia Union az Atlanta United ellen az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján.

A magyar válogatott támadó a 39. percben hanyatt vetődve, ollózó mozdulattal juttatta hat méterről, középről a labdát a vendégek kapujába. A bajnoki idényben ez már a 14. találata volt, amivel csapata legeredményesebb játékosa és a hetedik helyen áll a góllövőlistán, hárommal lemaradva az éllovastól.

A Philadelphia az ő góljával szerzett vezetést, majd a szünetig még kétszer eredményes volt. Az Atlanta a második félidőben két gólt szerezve szépített.

Az Union - amely már biztosította helyét a rájátszásban - öt döntetlen után tudott győzni és a harmadik helyen áll a keleti csoportban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×