eur:
395.12
usd:
368
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján a Puskás Arénában 2020. szeptember 5-én, a Nemzetek Ligája másnapi Magyarország-Oroszország mérkőzése előtt.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Fontos információ a magyar labdarúgó-válogatott szurkolóinak

Szerda reggeltől elérhetők a jegyek a két Eb-felkészülési találkozóra - online.

Szerdán 10 órától lehet megvásárolni a jegyeket a magyar labdarúgó-válogatott júniusi két felkészülési mérkőzésére, amelyeken a Marco Rossi szövetségi kapitány által irányított együttes a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra hangol.

A magyar szövetség honlapjának keddi tájékoztatása szerint a belépőket kizárólag online lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A 3000, illetve 5000 forintért kapható jegyek nem névre szólóak, és azokból egy személy legfeljebb négyet vásárolhat.

A magyar válogatott jövő pénteken 20 órakor Ciprust, majd négy nappal később, ugyanabban az időpontban Írországot látja vendégül a Szusza Ferenc Stadionban.

A létesítménybe csak személyazonosításra alkalmas igazolvány, valamint hivatalos védettségi igazolvány birtokában lehet belépni,

ezek meglétét a belépéskor ellenőrizni fogják. A szervezők a védettség igazolására szolgáló hivatalosan elérhető applikáción bemutatott igazolást is elfogadják. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak az ilyen igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek be a stadionba. A Szurkolói Klub tagjai ezúttal nem vehetnek igénybe elővásárlási lehetőséget és kedvezményt sem.

A magyar válogatott az Európa-bajnokságon június 15-én a címvédő portugálokkal, négy nappal később a világbajnok franciákkal találkozik a Puskás Arénában, majd június 23-án a 2014-ben vb-aranyérmes németek ellen Münchenben zárja a csoportkört.

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×