eur:
394.16
usd:
365.27
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szalai Ádám (j) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott San Marino-Magyarország mérkőzésen Serravalle-ben 2021. március 28-án.
Nyitókép: Szalai Ádám (j) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott San Marino-Magyarország mérkőzésen. MTI/AP/Marco Vasini

Megoldva a kötelező fealdat: San Marino–Magyarország 0-3

A magyar válogatott 3-0-s győzelmet aratott San Marino ellen Serravalléban világbajnoki selejtezőn. A gólokat Szalai Ádám, Sallai Roland és Nikolics Nemanja szerezte.

A két összeállítás. Magyarország: Dibusz – Botka, Orbán, Szalai A. – Nego, Sigér, Gazdag, Cseri, Varga K. – Sallai, Szalai Á. San Marino: E. Benedettini – Manuel Battistini, Fabbri, Brolli, D. Rossi, Palazzi – Lunadei, E. Golinucci, Mularoni – N. Nanni, F. Berardi.

Az első tíz percben többet birtokolta a magyar csapat a labdát, de nem tudott helyzetet kialakítani a betömörülő hazaiakkal szemben.

A 12. percben egy Varga Kevin, Sallai Roland váltás után a Freiburg légiósa büntetőt harcolt ki.

Szalai Ádám állt a labda mögé, s higgadtam a bal alsó sarokba lőtt. San Marino–Magyarország 0-1.

Sallai Roland szabadrúgása után kezezett a védő a tizenegyespontnál, újabb büntető. Ezúttal Sallai Roland lőtte, a kapus kivédte.

Cseri sárga lapot kapott.

Sallai Roland fejese ment a kapu fölé. Kevés a mozgás, lassan jár a labda.

Szalai Ádám a kapuba lőtt, de előtte Szalai Attila lesről fejelte vissza a labdát.

Vége az első félidőnek, 1-0 Magyarország javára.

Kettős csere a magyar válogatottban a folytatásra: Cseri Tamás és Nego Loic helyére Kalmár Zsolt és Nikolics Nemanja állt be.

Szalai Ádámé volt a félidő első helyzete, Benedettini vetődve védett.

A 60. percben Nikolics jobbal a kapu mellé csavart.

A harmadik magyar csere, Gazdag lement, Kleinheisler pedig be.

Az új fiú középről a kapu mellé lőtte Kalmár beadását. Ez volt a második félidő legnagyobb helyzete.

A 70. percben Botka szép ívelését Sallai Roland ívelten stukkolta a kapuba. San Marino–Magyarország 0-2.

Varga Kevin helyére névrokona, Roland állt.

Egy percen belül két nagy Sanc Marinó-i mentés, Kalmár és Sallai kísérlete után.

Újoncot avat a magyar válogatott, Szalai Ádám helyére Géresi Krisztián állt be.

Harmadszor is tizenegyest kapott a magyar csapat, ezúttal Kalmár emeléséből Nikolics került helyzetbe, ő vállalta a lövést, belőtte. San Marino–Magyarország 0-3.

Vége a mérkőzésnek: San Marino–Magyarország 0-3.

A csoport másik két mérkőzésén Albánia–Anglia 0-2, Lengyelország–Andorra 3-0.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×