eur:
392.42
usd:
365.8
bux:
66776.92
2024. április 26. péntek Ervin
Ronald Koeman, a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszó FC Barcelona új, holland vezetőedzője a hivatalos bemutatásán Barcelonában 2020. augusztus 19-én. A csapat öt nappal korábban 8-2-es vereséget szenvedett a Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Tovább szenved a Barcelona, pedig most emberelőnyben is volt

Ezúttal az Alavés otthonában futotta csak döntetlenre Lionel Messiéktől.

Az FC Barcelona 1-1-es döntetlent játszott az Alavés otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának utolsó szombati találkozóján.

A katalán együttes annak ellenére sem tudta begyűjteni a három pontot, hogy az utolsó fél órában létszámfölényben játszott.

A hazaiak a 31. percben egy óriási kapushiba után szereztek vezetést: Gerard Piqué hazaadását Neto kapus nem tudta rendesen lekezelni, a labda átcsúszott a lábai között, az odalépő Luis Rioja szerelte a hálóőrt, majd az üres kapuba passzolt.

A fordulás után a Barcelona nagy nyomás alá helyezte az Alavés kapuját, a francia Antonie Griezmann – már emberelőnyben – a 63. percben ki is egyenlített egy, a védelemtől ajándékba kapott labdával. Az utolsó fél órában a hazaiak kapusa, Pacheco volt a főszereplő, aki több nagy bravúrt is bemutatva mentett pontot csapatának.

Ronald Koeman csapata így már négy La Liga összecsapás óta nyeretlen, ezalatt mindössze két pontot gyűjtött, és csak a tabella 12. helyén áll.

A Barcelona legutóbbi négy bajnokija:

Barcelona–Sevilla 1–1

Getafe–Barcelona 1–0

Barcelona–Real Madrid 1–3

Alavés–Barcelona 1–1

La Liga, 8. forduló:

Alavés–Barcelona 1–1 (1–0)

Osasuna–Atlético Madrid 1–3 (0–1)

Athletic Bilbao–Sevilla 2–1 (0–1)

Real Madrid–Huesca 4–1 (2–0)

Eibar–Cádiz 0–2 (0–2)

vasárnapi mérkőzések:

Real Betis–Elche 14.00

Celta Vigo–Real Sociedad 16.00

Granada–Levante 18.30

Valencia–Getafe 21.00

hétfőn játsszák:

Villarreal–Real Valladolid 21.00

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×