eur:
395.07
usd:
365.52
bux:
65379.62
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázó portréja egy kivetítőn a Los Angeles Lakers otthonának számító Staples Center közelében 2020. január 26-án. A 41 éves Bryant a nap folyamán helikopter-balesetben nyolcadmagával életét vesztette. A baleset a Los Angeles belvárosától mintegy 45 kilométernyire északnyugatra fekvő kaliforniai Calabasas felett történt. Okát és körülményeit az amerikai szövetségi légügyi hatóság (FAA) vizsgálja.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam S. Davis

Szomorú emlékezés – 42 éves lenne Kobe Bryant

Többek között egy fekete-fehér gyerekkori képpel emlékezett néhai testvérére, Kobe Bryantre Sharia Washington.

Az Instagramra kiposztolt képek alá egy hosszabb írást is kitett: „Sokszor beírtam, aztán kitöröltem. Szavakkal kifejezni képtelenség, hogy mit érzek ezen a mai napon. A világon rengetegen hiányolják a testvéremet, ahogyan én is. Kobe mindig meghallgatott, sosem ítélkezett, és feltétel nélkül szeretett engem. Nem tudok mit mondani. Hiányzol. Boldog szülinapot! Szeretlek” – posztolta Sharia a hirado.hu cikke szerint.

A kosárlabda-legenda januárban hunyt el, amikor ködös időben lezuhant Kaliforniában a helikoptere. Kilencen haltak meg, köztük a 13 éves lánya is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×