eur:
394.01
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: honvedfc.hu

Nincs veszélyben a Honvéd épülő stadionja

Gajda Péter (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) a XIX. kerület megválasztott polgármestere továbbra is támogatja a Budapest Honvéd FC számára létesítendő Bozsik Stadion megépítését.

A szocialista kerületvezető ezt arra reagálva közölte a klub honlapján nyilvánosságra hozott levelében, hogy a Budapest Honvéd FC cégvezetője, Gács Pál levélben érdeklődött nála a "budapesti sportberuházások esetleges jövőjéről megjelent" információk kapcsán az épülő stadion helyzetéről.

A Honvéd közleménye szerint "számos szurkolói levél és telefonhívás érkezett, amelyekben a kispesti drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadionnal". Gács Pál ezért csütörtökön levelet írt a kerületi polgármesternek, amelyben tolmácsolta szurkolók kérdését, "egyben reményét fejezte ki, hogy a 110 éves Budapest Honvéd, Puskás Ferenc egykori klubja múltjához méltó stadionban kezdheti el a következő bajnoki idényt" - áll a klub kommünikéjében.

Gajda Péter válaszában úgy fogalmazott: "szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, midig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat".

Egyúttal arról biztosította a klubvezetést, hogy - mint fogalmazott -

"nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk".

Ehhez hozzátette: "magam egykori Honvéd-ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik stadion átadóját".

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×