eur:
385.97
usd:
354.74
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Ugrálva ünnepelt a magyar labdarúgó-válogatott Lisszabonban

Fiola Attila térdsérülése kiújult, emiatt erősen kétséges a játéka szombaton a portugálok elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A Videoton FC védője nem is vett részt a magyar válogatott helyenként esőben, helyenként napsütésben megtartott késő délutáni tréningjén, amelyre a dombtetőre épült régi Nemzeti Stadionban (Estadio Nacional) került sor, éppen ott, ahol 1956-ban a magyarok Lantos Mihály révén eddigi utolsó góljukat szerezték Portugáliában.

Délelőtt a játékosok sétáltak Lisszabonban a Tejo folyó partján, ahol kikapcsolódásként felültek az ottani libegőre is. Ebéd után a futballisták megnézték a magyar U17-es válogatott Eb-selejtezőjét, s felugrálva ünnepelték az utolsó percekben született győztes találatot.

A nemzeti együttes utolsó edzésére pénteken, már a szombati mérkőzés helyszínén, a Fény Stadionjában (Estadio da Luz) kerül sor.

A magyarok csoportjában négy forduló után Svájc százszázalékos teljesítménnyel áll az élen három ponttal megelőzve az Európa-bajnok Portugáliát és öttel Magyarországot. Így az utóbbi két együttes összecsapásának komoly tétje van, mivel győzelemmel Bernd Storck szövetségi kapitány csapata előrelépne a pótselejtezőt érő második helyre, míg vereség esetén öt ponttal leszakadna mostani ellenfelétől.

Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×