eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Hosszú Katinka is megszólalt a budapesti olimpia ügyében

Hosszú Katinka is megszólalt a budapesti olimpia ügyében

A háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka szerint a magyar sportolók pályafutásában nagy esemény lenne egy budapesti olimpián versenyezeni, de most lehet, hogy ez nem valósul meg.

"Én mint sportoló azt mondom, hogy minden magyar olimpikon nagyon örült volna, nagy álma lett volna, hogy hazai közönség előtt, a legnagyobb sporteseményen vegyen részt" - mondta az InfoRádiónak Hosszú Katinka a Duna Aréna átadásán. A háromszoros olimpiai bajnok úszó úgy nyilatkozott, neki is nagy motiváció lenne, hogy folytassa a pályafutását 2024-ig, és úgy látta, sikeres volt a budapesti pályázat, a riói olimpián is sokan kérdezgették róla, és gratuláltak is.

"Jelenleg kisebb politikai harc alakult ki, és lehet, hogy ez az álom szerte fog foszlani, de ezt most nem tudom megmondani. Meglátjuk, mi lesz a végleges döntés" - mondta Hosszú Katinka.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×