eur:
389.8
usd:
362.81
bux:
68145
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Magyarok a világ legjobb kajakosnői!

Magyarok a világ legjobb kajakosnői!

Csay Renáta az Év női sportolójának járó díjat, Kozák Danuta pedig a legjobb olimpiai női kajakosnak járó elismerést kapta a World Paddle Awards-on.

A magyar sportági szövetség beszámolója szerint a hétvégén Montebelóban rendezett ünnepségen Csay Renáta vett részt, aki a világ legjobb maratoni versenyzőjeként elnyerte az Év női sportolója díjat.

"Sokat számít, hiszen olyan kuratórium ítélt a legjobbnak, amelyben olimpiai és világbajnok versenyzők foglalnak helyet, többek között a nyolcszoros olimpiai bajnok Birgit Fischer" - nyilatkozta a magyar szövetség honlapjának Csay Renáta, aki szeptemberben a brandenburgi világbajnokságon egyesben és párosban is nyert, így 18 vb-aranyával minden idők legsikeresebb sportolójává vált a szakágban.

Kozák Danuta, aki Rióban három aranyérmet szerzett, a 2016-os év legjobb olimpiai teljesítményért járó díjat kapta - a gyermekáldás előtt álló kajakos nem volt ott az eseményen.

A World Paddle Awards-on az evezős sportágak legjobbjait díjazzák.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×