eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Megrázó titkot árult el az olimpiai bajnok

Ebben az évben biztosan nem indul versenyeken Douchev-Janics Natasa.

A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy az olimpiát követően még minden a tervek szerint zajlott, egy háromhetes pihenő után újra elkezdett edzeni, de nem sokkal később súlyos betegséget diagnosztizáltak nála, és novemberben meg kellett műteni.

„Nemrégiben újrakezdtem az edzéseket, de a műtét jelentősen visszavetett. Futni tudok, de minden más nehezen megy. A minap, ha nem is őszintén, de nevettem magamon, amikor húsz kilóval fekve nyomtam – rendszerint százhússzal szoktam... Egy ideig még reménykedtem, hátha utolérem magam, de a jelenlegi fizikai állapotomat látva már kijelenthető: nem tudok megfelelően felkészülni a szezonra” - nyilatkozta a 34 éves sportoló.

Ha az egészségi állapota lehetővé teszi, megpróbál újra bekerülni a válogatottba – emelte ki.

Douchev-Janics Natasa beszélt arról is, hogy férje edzői állást kapott Kínában, ő pedig követte, és segítőként dolgozik mellette. Ezer méteren versenyző férfi kajakozókkal foglalkoznak, és a technika csiszolásáért felel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×