eur:
394.28
usd:
365.03
bux:
65607.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nico Rosberg maradni akar

A Formula-1 idei világbajnoka, a visszavonulását pénteken váratlanul bejelentő német Nico Rosberg továbbra is "valamilyen módon" a sportágban akar maradni.

A 31 éves pilóta szombat este egy berlini jótékonysági gálán beszélt arról, hogy számára a Formula-1 a világ legjobb sportja, és szeretne továbbra is benne maradni "valamilyen módon", ám már nem versenyzőként.

Rosberg azt is elmondta, hogy most mindenek előtt egy hosszú vakációra utazik feleségével, Viviannal.

A Mercedes pilótája a múlt vasárnapi Abu-Dzabiban rendezett zárófutamon elért második helyezésével biztosította be világbajnoki címét. Rá öt napra, pénteken viszont váratlanul bejelentette visszavonulását.

A 31 éves Rosberg 2006-ban mutatkozott be az autós gyorsasági világbajnoki sorozatban, melyben 206 versenyen indult, 23 futamot nyert meg, összesen 57-szer állt dobogóra, 30-szor indulhatott az első rajtkockából, múlt vasárnap pedig megszerezte első vb-címét.

Michael Schumacher és Sebastian Vettel után Rosberg a németek harmadik Formula-1-es világbajnoka. Édesapja, a finn Keke Rosberg 1982-ben nyert vb-t.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×