eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Megszólalt Gyurta Dániel és Hosszú Katinka

Gyárfás Tamás lemondására Gyurta Dániel és az éppen a kanadai Windsorban a jövő héten sorra kerülő rövidpályás világbajnokságra tartó Hosszú Katinka is reagált Facebook-oldalán.

Gyurta Dániel szerdán délelőtt, Gyárfás bejelentése után pár perccel azt írta: "Nagy levegő. Tiszta lap."

Hosszú Katinka pedig a közösségi oldalon úgy fogalmazott: "A legsötétebb éjszaka is idővel véget ér és kisüt a nap!".

Shane Tusup is posztolt menet közben a világbajnokság helyszíne felé. Hosszú Katinka férje elsősorban a feleségéhez szólt.

"Annyira büszke vagyok rád, kedves - írta Tusup a Facebook-oldalán. - Te vagy a legbátrabb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. Mindig elakad a szavam attól az elhatározásodtól, amellyel másokon segíteni szeretnél, és jobbá tenni a világot körötted. Büszke voltam rád, amikor elmondtad, hogy harcolni fogsz, januárban és most novemberben is. Megtisztelő, hogy a csapatod része lehetek, és segíthetek neked, hogy elérd az álmaidat, és jobbá tedd a sportot és a közösséget a következő generációknak is. Köszönök mindent. Szeretlek. És ami a legfontosabb: gratulálok!"

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×