eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk

Távozik a sikersportág szakmai vezetője

Pályázatot ír ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a szakmai igazgatói, a felnőtt- és utánpótlás szövetségi kapitányi és a para kajak-kenu szövetségi kapitányi tisztségre. A jelenlegi szakvezetők szerződése december 31-én jár le.

A jelenlegi szakmai igazgató, Csabai Edvin már jelezte Baráth Etele szövetségi elnöknek és Schmidt Gábor főtitkárnak, hogy a jövőben nem kívánja irányítani a sportág szakmai munkáját.

Csabai Edvin továbbra is aktív részese marad a sportágnak. A versenyzőként 17-szeres maratoni világbajnok kenus a szövetség honlapjának elmondta, hogy a Kolonics Alapítvány kuratóriumi elnökeként a szervezet céljainak megfelelően az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fog arra fordítani, hogy az alapítvány még több programot és aktivitást indítson a sport- és különösen a vízi sportok népszerűsítéséért.

A szakmai pozíciók betöltésére december 12-ig lehet jelentkezni.

Az MKKSZ közgyűlése december 9-én fogadhatja el az alapszabály módosítását, amely rögzíti, hogy a válogatott keretek felkészüléséért felelős szakemberek erős és önálló döntési jogkört kapnak, a szakmai igazgató pedig az egész sportágat érintő szakmai tevékenységekért és azoknak koordinációjáért lehet felelős a jövőben. Az új alapszabály szerint változna a főtitkári pozíció szerepe és súlya is.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×