eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Hosszú időre kiesett Alves

Lábtörést szenvedett Dani Alves, az olasz bajnoki listavezető Juventus brazil labdarúgója, aki így vélhetőleg hosszú ideig nem állhat majd együttese rendelkezésére.

A nyáron az FC Barcelonától érkezett jobbhátvéd vasárnap a Genoa elleni mérkőzés 75. percében sérült meg, hordágyon kellett levinni a pályáról, s azonnal kórházba szállították. A Juventus honlapja szerint a vizsgálatok azt mutatták, hogy a játékos bal lábának szárkapocscsontja törött el.

Dani Alves mellett a középhátvéd Leonardo Bonucci is megsérült Genovában. Az olasz védőnek - az előzetes vizsgálatok szerint - meghúzódott a hajlítóizma.

A Juventus alapemberei mellett a mérkőzést is elveszítette, méghozzá simán, 3-1-re, ennek ellenére továbbra is vezeti a Serie A-t, négy ponttal megelőzve az AS Romát és az AC Milant.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×