eur:
389.63
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Borkai már előre tekint

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke nem kívánja indokolni az elmúlt napokban történt személycseréket.

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke nem kívánja indokolni az elmúlt napokban történt személycseréket.

"Felelős vezetőként a legfontosabb feladatunknak a kollégáink jövőjének rendezését tekintem, minden más csak másodlagos kérdés. A MOB vezetőségében történt személyi változásokkal kapcsolatban sportolóként, a sportszerűség jegyében nem kívánok indokolni, nem kívánok visszamutogatni. Nyilván oka van a személycseréknek, azonban a fair play szellemében továbbra sem óhajtom kiteregetni a MOB belső ügyeit, ez még akkor sem lenne sportolóhoz méltó cselekedet, ha csalódottságomat a témát illetően nem tagadom. Beszédes tény azonban, hogy a MOB elnöksége 10 igen, 1 nem szavazattal egyértelműen egyetértett a személycserével, mellém állt és a jövőben is becsülettel végzi majd a dolgát a magyar sport érdekében. Mostantól előre tekintek, és erre kérek mindenkit!" - áll a szervezet honlapján pénteken megjelent közleményben.

Borkai Zsolt kiemelte, hogy a MOB átalakításon megy keresztül, de továbbra is a magyar olimpiai mozgalmat szolgálja, az olimpiai eszmeiség védelmezője és szorosan együtt dolgozik majd a magyar sportért tenni akaró sportvezetőkkel, szövetségekkel, sportolókkal, szervezetekkel és a média munkatársaival.

"A struktúra, a lecsökkentett létszám új csapatért kiállt, akik értik és hiszik, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság is csapatként kell, hogy működjön, ahol az egyén érdekei és büszkesége nem állhatnak a többség érdeke felett. Közös a cél, amely nem más, mint a magyar sport szolgálata és támogatása" - tette hozzá.

Kedden jelentették be a MOB-ban, hogy Bartha Csaba váltja a főtitkári poszton Szabó Bencét, szerdán pedig távozott Siklós Erik marketing és kommunikációs igazgató.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×