eur:
393.1
usd:
367.77
bux:
65941.72
2024. április 24. szerda György

A Fradi-edzőt büntette az MLSZ

Thomas Dollt, a Ferencváros vezetőedzőjét két bajnoki mérkőzésre eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az indoklás szerint az NB I-ben címvédő Ferencváros német szakvezetője elhagyta a technikai zónát és a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott szombaton a listavezető Vasas elleni mérkőzésen, amely 2-2-es döntetlennel zárult.

A két csapat Kispesten rendezett rangadóján kiállított Mahir Saglik (Vasas) és Cristian Ramírez (FTC) egyaránt három meccsre szóló eltiltást kapott. Előbbi azért, mert amikor a labda nem volt játékban, rátaposott ellenfele lábára, utóbbi pedig azért, mert amikor a labda nem volt játékban, a földön fekve a szintén földön fekvő ellenfele oldalába taposott.

A klubok közül a Ferencvárost 250 ezer, a Diósgyőrt 150 ezer forintra büntették szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Hogyan és miből valósítaná meg az EU a zöld átállást?

Hogyan és miből valósítaná meg az EU a zöld átállást?

Egyre nagyobb figyelmet kap az unióban a zöld átállás megvalósítása, amihez különböző támogatási keretösszegek állnak rendelkezésre. A legnagyobb prioritás most ezen a téren az EU-ban a tiszta energia kérdése. Az ebbe történő befektetés segít megvalósítani a célokat. Az Európai Bizottság több fronton küzd a zöld átállás megvalósulásáért, ehhez 93 milliárd euró áll rendelkezésre, amivel ez most a legnagyobb ilyen projekt a világon - hangzott el a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciáján, ahol Petri Bernadett, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium közvetlen uniós források felhasználásának koordinációjáért felelős miniszteri biztos, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) ügyvezető igazgatója többek között az EU-s pályázati lehetőségekről beszélt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×