eur:
388.9
usd:
362.05
bux:
68561.31
2024. május 8. szerda Mihály

A Fradi újabb sikerével továbbjutott

A Ferencváros női kézilabdacsapata 30-17-re győzött Lipcsében a Bajnokok Ligája B csoportjának negyedik fordulójában, s vasárnapi sikerével biztosította továbbjutását.

A mérkőzés első félidejében nagyszerű teljesítményt nyújtott, türelmesen játszott, eredményesen védekezett, a támadásokat pedig többnyire magabiztosan fejezte be. A 6. percben két (1-3), a 11.-ben pedig már négy góllal (2-6) vezetett. Ez a különbség aztán jórészt meg is maradt, s bár egyszer két gólra felzárkózott a Lipcse, a hajrában az FTC megint felpörgött, és megnyugtató, hatgólos előnyre tett szert.

A szünet után sem változott a játék képe, a magyar csapat továbbra is határozottan és célratörően kézilabdázott, ennek eredményeként fokozatosan nőtt a különbség.

Az FTC jövő vasárnap a Vardar Szkopjét fogadja.

Címlapról ajánljuk
Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Aktivisták palesztinbarát tiltakozó tábort létesítettek Európa egyik legrégebbi egyetemének udvarán. A mintát az amerikai egyetemek tiltakozói jelentették. A rendőrség kivonult a helyszínre, de nem tiltotta be a tüntetést. A hasonló megmozdulások számos ország egyetemein immár szinte mindennapossá váltak.

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×