eur:
393.26
usd:
367.9
bux:
66122.13
2024. április 24. szerda György

Gólkirály lett a világbajnok kajakozó

Különleges alkalomból lépett pályára hétvégén számos közismert ember. Zenészek, színészek, újságírók, sportolók és az UniCredit Bank munkatársai mérték össze erejüket egy rendhagyó futball mérkőzésen, hogy összesen egymillió forinttal támogassanak négy, gyermekegészségügyi célért dolgozó alapítványt.

A különleges labdarúgótornát bank hívta életre abból az apropóból, hogy Magyarországra érkezett az UEFA Bajnokok Ligája győzteseinek járó trófea. A barátságos mérkőzéseken pályára lépett a Magyar Újságíró Válogatott, a zenészekből és színészekből, énekesekből álló Magyar Művészválogatott, az olimpikonokat csatasorba állító Sportimádó Sportolók és az pénzintézet csapata.

A hangulat felforrósításában óriási szerepe volt a kezdőrúgást végző Marcel Desailly, világ-, és Európa bajnok, kétszeres Champions League győztesnek. Kassai Viktor játékvezető hozta a szokásos igazságos formáját, és mint mindig, ezúttal is igazi szaktekintélyként vezetett mérkőzést.

A gólkirályi cím a Sportimádó Sportolók csapatából Molnár Péter világbajnok kajakozóé lett, aki kilenc gólt szerzett.

A nyertes UniCredit csapat a Mosoly Alapítványt támogatta 400 ezer forinttal, míg a Magyar Művészválogatott által választott Őrzők Alapítvány, a Magyar Újságíró Válogatott által kiválasztott Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány és a Sportimádó Sportolók által választott Csodalámpa Alapítvány 200-200 ezer forinttal többet költhet a gyermekek egészsége érdekében.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×