eur:
393.49
usd:
368.24
bux:
66258.84
2024. április 24. szerda György

A Manchester United 37 lövésből sem talált be

A Manchester City 4-0-ra nyert a West Bromwich Albion otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szombati játéknapján, így jobb gólkülönbségének köszönhetően visszaelőzte a tabella élén az Arsenalt.

Josep Guardiola együttese ezzel megszakította hat mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatát, amely a spanyol tréner pályafutásának legrosszabb szériája volt.

A győzelem fő letéteményese az argentin Sergio Agüero volt, aki duplázott azt követően, hogy legutóbbi nyolc tétmérkőzésén nem talált a kapuba. Mellette a német Ilkay Gündogan is két gólt szerzett.

Továbbra sem megy a bajnokságban a Manchester Unitednek, amely ezúttal hazai pályán játszott gól nélküli döntetlent a Burnley-vel, pedig 37 lövéssel próbálkozott. José Mourinhót a lelátóra küldte a játékvezető. A Vörös Ördögök sorozatban a negyedik bajnokijukon maradtak nyeretlenek, ráadásul a legutóbbi három mérkőzésükön még gólt sem rúgtak. Érdekesség, hogy Zlatan Ibrahimovic, az MU svéd sztárcsatára immáron hat bajnoki óta képtelen a kapuba találni, ilyen rossz sorozata legutóbb 2007 decemberében még az olasz élvonalban, az Internazionale játékosaként volt.

A címvédő Leicester City 1-1-es döntetlent ért el a Tottenham Hotspur otthonában, ezzel megszerezte első idegenbeli pontját ebben a szezonban. A Tottenham ezzel a döntetlennel továbbra is egyedüliként veretlen a mezőnyben, ilyen hosszú sorozatra 1990 óta nem volt példa a klub történetében.

Premier League, 10. forduló:

Manchester United-Burnley 0-0

Middlesbrough-Bournemouth 2-0 (1-0)

Tottenham Hotspur-Leicester City 1-1 (1-0)

Watford-Hull City 1-0 (0-0)

West Bromwich Albion-Manchester City 0-4 (0-2)

Sunderland-Arsenal 1-4 (0-1)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Drasztikusan megnőtt ez emberiség energiafelhasználása - Zajlik az energetikai forradalom

Drasztikusan megnőtt ez emberiség energiafelhasználása - Zajlik az energetikai forradalom

Bár most minden rossz okozójának az üvegházhatású gázokat tartjuk, földtörténeti időtávon nézve a tüzet alig néhány perce használjuk. Az emberiség energetikai növekedése hatalmas, az ókori Egyiptomban 3500 kcal-t használtak fel az emberek naponta, ma ez fajlagosan 250 000 kcal fejenként - emelte ki a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciájának harmadik szekciójában Molnár Szabolcs, az MVM Zrt. termelési felügyeleti igazgatója. Hogy mi a hidrogén szerepe, illetve hogy állunk a szél vagy a fotovoltaikus energia terén, arról is beszéltek a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×