eur:
393.51
usd:
367.52
bux:
66014.41
2024. április 23. kedd Béla

Az ősz legfontosabb mérkőzése vár az OSC-re

Az OSC az olasz Veronát fogadja a főtáblára jutásért a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. Vincze Balázs vezetőedző szerint az újbudai csapatnak reális esélye van a sikerre.

A főtáblára kerülésért játszik ma este fél nyolctól az OSC és az Eger is a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében. A párharcok első meccsén az Eger a horvát Primorje Rijeka vendége lesz, az OSC pedig az olasz Veronát fogadja a Kondorosi úti Nyéki Imre Uszodában.

Vincze Balázs, a újbudai csapat vezetőedzője azt mondta: remek rivális vár rájuk, talán a legnehezebb az összes ellenfél közül. „Egy szervezett, jó csapatról van szó, de reális esélyünk van a főtáblára jutásra” - tette hozzá.

A szakvezető elismerte, hogy csapata teljesítménye még hullámzó még egy meccsen belül is.

„A fő cél ezért az, hogy egy mérkőzésen belül meg tudjuk tartani azt a koncentrációt, amely védekezésben és támadásban is alapot adhat ahhoz, hogy egy mérkőzést győzelemmel zárjunk. Folyamatosan formálódik a csapat, az összeszokás még nem a legmagasabb szintű, és ez minden tekintetben érzékelhető” - emelte ki.

Vincze Balázs szerint az olasz együttes elleni lesz az ősz legfontosabb meccse, és ezzel egyetértett az OSC kapusa, Bisztritsányi Dávid is.

„Minden játékos tudja, az egész évünket befolyásolhatja, hogy a Verona elleni párharcból jól kell kijönni, ezért biztos vagyok abban, hogy mindenki olyan állapotban lesz, hogy elmondhassuk azt, csak rajtunk múlott a továbbjutás kérdése. A játékosállomány és a papírforma szerint mi vagyunk a jobbak, de azt nem szabad elfelejteni, hogy nagyon komplett csapat vár ránk, amelyben nem igazán van lyuk, viszont van négy minőségi külföldi játékos és olasz válogatottak” - fejtette ki a csapatkapitány.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×