eur:
392.39
usd:
365.61
bux:
66761.63
2024. április 26. péntek Ervin

Nagyobb éremesőben bízik Kemény Dénes

Sok előrelépést történt a vízilabdában az elmúlt négy évben, és a cél, hogy stabilizáljuk, ami eddig is jól működött – mondta Kemény Dénes, a szövetség elnöke.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöki posztján megerősített Kemény Dénes célja, hogy tovább stabilizálja azt, amit eddig is jól végeztek.

„Stabilizáljuk a TAO-pályázatok bírálati rendszerét, akár a pályázatok volumenét. A vízilabda a legmagasabban részesül ebből a lehetőségből egyesületre visszaosztva. Cél, hogy tovább biztosítsunk a válogatottnak minden feltételt a jó szerepléshez, és ennél a négy évnél nagyobb éremesőt szeretnék a ciklus végén” - fejtette ki.

Keményt Dénest a szombati közgyűlésen ellenszavazat nélkül választották újra. Mint monda, arra számított, hogy aki azt nézte, a sportág jellegével hogyan foglalkozott, az ismét bizalmat szavaz neki, de fel volt készülve arra, hogy lehetnek, akik az egyéni sérelmeket veszik figyelembe.

A szövetségi kapitányként háromszoros olimpiai bajnok beszélt arról is, hogy az első elnöki ciklusát 10-es skálán 7-esre értékeli.

„Sok előrelépés történt, de a legfontosabb a felnőtt válogatott szereplése, az pedig hullámzott, ezért nem mondok 8-as vagy 9-est. Nagyon fontos előrelépések történtek azokon területeken, melyeket az átlagszurkoló nem lát. A klubok és a válogatott szereplésére az elnökségnek és elnöknek relatíve kisebb a ráhatása. Ehhez a feltételeket tudja megteremteni, de az abban szereplők hozzák az eredményt” - mondta az InfoRádió Pólópercek című magazinműsorának.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×