eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Ponttal távozott Kispestről az Újpest

Megosztozott a pontokon a Budapest Honvéd és a vendég Újpest szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

Az 1-1-es döntetlen után a két csapat továbbra is az ötödik, illetve hatodik helyen tanyázik a tabellán, a Honvéd két ponttal előzi meg fővárosi riválisát.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Budapest Honvéd-Újpest FC 1-1 (0-0)

-----------------------------------

Bozsik Stadion, 2713 néző, v.: Andó-Szabó

gól: Lanzafame (69.), illetve Lázok (52.)

sárga lap: Bardhi (68.), Balogh (89.)

Honvéd:

-------

Gróf - Botka, Lovric, Baráth, Hajdú - Gazdag, Kamber, Hidi (Balázs 78.) - Prosser (Holender 58.), Lanzafame, Koszta (Zsótér 87.)

Újpest:

-------

Banai - Cseke, Heris, Kecskés, Mohl - Windecker, Diarra (Angelov 90.), Balogh - Bardhi (Andric 73.), Balázs - Lázok (Tóth 78.)

Kevés eseményt hozott az első félidő. A játékot a Honvéd próbálta irányítani, ám a lila-fehérek védelmét nem tudta feltörni a hazai csapat, mint ahogy az Újpest szórványos támadásai sem jártak eredménnyel.

A második játékrész elején Lázok ugrott ki a leshatárról, s lőtt gólt, így gyorsan előnyhöz jutottak a vendégek. A hazaiak ezt követően nagy energiát mozgósítottak a fordításért, Lanzafame gyönyörű szabadrúgásgóljával még a hajrá előtt egyenlítettek, ezt követően azonban már csak kisebb helyzetekig jutottak, s már a lila-fehérek sem találtak újra a kapuba.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×