eur:
394.67
usd:
370.75
bux:
65427.32
2024. április 19. péntek Emma

Második mérkőzését elveszítette az Eger

Második mérkőzésén kikapott az Eger a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében: a magyar együttes hazai környezetben maradt alul az olasz SM Veronával szemben.

Eredmény (az európai szövetség honlapjáról):

Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör, 1. forduló:

E csoport (Eger):

SM Verona (olasz) - ZF-Eger 10-9 (2-2, 3-1, 1-5, 4-1)

-----------------------------------------------------

a magyar csapat gólszerzői: Erdélyi 3, Hosnyánszky 2, Lőrincz, Decker, Kovács, Bedő 1-1

Az Eger a nyitónapon 18-5-re nyert a francia bajnok Marseille ellen, a jó folytatás azonban elmaradt szombaton. Az olasz együttes 2-2 után 5-2-re ellépett, ám a hevesi alakulat egyenlített, sőt 8-6-nál már ő állt jobban. Utána azonban megint veronai gólok következtek, egymás után három is, és bár az Eger 9-9-re még egyenlített, a győztes gólt a vendégek dobták.

Az Eger vasárnap a VK Mornar Split együttesével mérkőzik.

Később:

F csoport (Brescia):

A-Híd OSC-Újbuda - Kazany (orosz) 19.00

A küzdelmek négy csoportban zajlanak, ezekből az első kettő jut tovább. A csoportelsőket a másodikokkal sorsolják össze és oda-visszavágós párharcban dől el, melyik négy csapat kerül fel a főtáblára, ahol már ott van nyolc kiemelt együttes. Az elitnek tagja a Szolnoki Dózsa-Közgép, amely a hatos döntő házigazdája lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×