eur:
388.92
usd:
361.95
bux:
67945.5
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Rooney még maradna

Wayne Rooney azt mondta, egyelőre nem akarja lemondani a válogatottságot.

Az angol nemzeti együttes futballistája ezt azután jelentette ki, hogy kiderült: az ideiglenes szövetségi kapitány, Gareth Southgate csak a cserék közé nevezte a kedd (ma) esti, Szlovénia elleni világbajnoki selejtezőre.

"Megértem és tisztelem az edző döntését" - közölte a 30 éves támadó, hozzátéve: harcolni fog azért, hogy a jövőben ismét a kezdő 11-ben kapjon helyet.

"Úgy érzem, még sokat tudok adni. És korábban már kijelentettem, hogy az oroszországi vb-ig játszani akarok. Nem változtatom meg az elhatározásomat" - fogalmazott a játékos, aki az utóbbi időben nincs jó formában, s klubjában, a Manchester Unitedben is kiszorult a kezdőcsapatból.

Southgate ugyanakkor hangsúlyozta: az, hogy Rooney a válogatottban is a padra került, nem a játékos teljesítményével van összefüggésben, hanem szakmai okok indokolják.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×