eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Nincs meglepetés Storck kezdőcsapatában

Nincs meglepetés a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, amely a Groupama Arénában 20.45-től a svájciak ellen lép pályára világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

Bernd Storck elöl Szalai Ádámnak szavazott bizalmat, mögötte Stieber Zoltán, Kleinheisler László és Dzsudzsák Balázs támogatja majd a támadásokat.

Egy órával a kezdés előtt a Groupama Arénába egyelőre még csak szállingóznak a hazai drukkerek, nyugodt a hangulat.

A magyar kezdőcsapat:

Gulácsi Péter - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás - Nagy Ádám, Gera Zoltán - Stieber Zoltán, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×