eur:
393.19
usd:
367.86
bux:
65858.18
2024. április 24. szerda György

A pólós hölgyek mindent besöpörnének

A bajnokságban és a magyar kupában is címvédésre készül az Újpest női vízilabdacsapata – mondta az InfoRádiónak Áts Bertalan vezetőedző.

Az elmúlt napokban alapozó edzésekkel készült a bajnoki rajtra az Újpest női vízilabdacsapata – mondta Áts Bertalan vezetőedző az InfoRádiónak.

„Egy-két taktikai edzést is beiktatunk a programba. Bízom benne, hogy jövő hét szombatra összeáll a csapat, és sikerül győzelemmel kezdeni a szezont. A célkitűzések most is hasonlóak, mint az előző két évben: a Magyar Kupa és a magyar bajnoki elsőségünket is megőriznénk. Az Euro-liga legjobb négy közé kerülés a cél, ott pedig a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni" – vázolta a terveket a tréner.

Szücs Gabriella, az újpestiek szélsője szerint az olimpián részt vett játékosoknak nem maradt sok ideje felkészülni az új idényre.

„Nagyon kevés időnk maradt a szezon kezdetéig, így egy hathetes fizikai alapozást nem lenne megvalósítani. A mérkőzések egyben az állóképesség fejlesztő edzések is lesznek – viccelődött a magyar válogatott pólós, majd komolyra fordítva a szót hozzátette: szeretnének minél gyorsabban a lehető legjobb formába kerülni.

Antal Dóra az Egyesült Államokba távozott a fővárosi együttestől, helyére igazolták a holland válogatott Sabrina van der Slootot, a rossz kéz oldalra pedig Czigány Dórát szerződtették az Egertől.

Az Újpest női vízilabdacsapata október elsején a Szeged ellen játssza első mérkőzését az induló OB I-ben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×