eur:
393.76
usd:
367.93
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A 94. perc hozta meg a Real Madrid győzelmét

A Sporting CP a 89. percig vezetett a Bernabéuban a Real Madrid ellen a labdarúgó BL szerdai játéknapján, de a címvédő Cristiano Ronaldo és Álvaro Morata góljával fordított. A Borussia Dortmund 6-0-ra nyert Varsóban. Guardiola 4-0-val mutatkozott be a Cityvel a BL-ben.

FC BRUGES–LEICESTER CITY 0-1: Nem biztos, hogy sokan tettek volna fel pénzt arra, hogy az este első gólját az angol bajnoki szerzi majd. Pedig így történt, Marc Albrighton a klubtörténet és saját pályafutása első BL-gólját lőtte. Albrighton kulcsember volt az előző idényben Ranieri bajnokcsapatában, minden mérkőzésen játszott. A gól előtt egy perccel egyébként a belgák hagytak ki nagy helyzetet. 

LEGIA–BORUSSIA DORTMUND 0-1: Mario Götze révén vezetnek a németek Varsóban. Ousmane Dembélé beadása után fejelt a hálóba. Nemanja Nikolics egyébként egyelőre csak a kispadon ül. 

MANCHESTER CITY–MÖNCHENGLADBACH 1-0: Sergio Agüero ugyan hiányzott a hétvégi, a man United elleni rangadóról, de a BL-re természetesen nem vonatkozik az eltiltása. Ha meg játszik, gólt is szerez. Alekszandar Kolarov beadása után közelről talált a hálóba. 

BAYER LEVERKUSEN–CSZKA MOSZKVA 1-0: Admir Mehmedi révén már a kilencedik percben előnybe került a Leverkusen.

TOTTENHAM HOTSPUR–AS MONACO 0-1: A Spurs jól kezdett a Wembleyben, de kapott egy gólt, Bernardo Silva érte el.

BAYER LEVERKUSEN–CSZKA MOSZKVA 2-0: Már kettővel vezet a Leverkusen, Hakan Calhanoglu az első negyedóra végén lehet, hogy eldöntötte a mérkőzést.

FC PORTO–FC KÖBENHAVN 1-0: Otávio, a portugálok egyik brazilja csatlakozott az este gólszerzőihez. 

OLYMPIQUE LYON–DINAMO ZAGREB 1-0: Corentin Tolisso 13 perc után vezetést szerzett az OL-nek a horvátok ellen. 

LEGIA–BORUSSIA DORTMUND 0-2: Szokratisz Papasztathopoulosz nagy bajba sodorta a lengyeleket, már kétgólos előnyben a BVB. 

LEGIA–BORUSSIA DORTMUND 0-3:  S már három góllal vezet a Dortmund! A lengyelek a tribünön nem akarnak hinni a szemüknek. Marc Bartra is a kapuba talált. A BL-ben vendégcsapat még soha nem került ilyen gyorsan háromgólos előnybe. 

MANCHESTER CITY–MÖNCHENGLADBACH 2-0: Ilkay Gündogan, a City török-német játékosa büntetőt harcolt ki, Agüero pedig gólra váltotta. 

FC BRUGES–LEICESTER CITY 0-2: Rijad Mahrez nagyon látványos lövéssel növelte a a Leicester előnyét. 

TOTTENHAM HOTSPUR–AS MONACO 0-2: Jó napja van a franciáknak, elrontják az angolok hibátlan mérlegét. A csereként beállt Thomas Lemar rúgta az újabb gólt. 

BAYER LEVERKUSEN–CSZKA MOSZKVA 2-1: Alan Dzagojev, a moszkvaiak rutinos játékosa szépített. 

BAYER LEVERKUSEN–CSZKA MOSZKVA 2-2: Teljes a fordulat Leverkusenben, régi ismerősünk, a finn Roman Eremenko góljával kiegyenlített a CSZKA. 

TOTTENHAM HOTSPUR–AS MONACO 1-2: Toby Aiderweireld szépített a félidő vége előtt. 

Szünet a pályákon. 

REAL MADRID–SPORTING CP 0-1: Egy rossz passz után a Sporting csatára, a brazil Bruno César elé került a labda, aki szépen a kapuba csavart. Ez volt az első gól, amelyet a spanyol csapatok kaptak az idei BL-sorozatban. 

FC PORTO–FC KÖBENHAVN 1-1: Andreas Cornelius kiegyenlített a Sárkányok stadionjában. Ez is meglepetés, ha nem is akkora, mint a madridi történet. 

OLYMPIQUE LYON–DINAMO ZAGREB 2-0: Jordan Ferri növelte az OL előnyét. 

LEGIA–BORUSSIA DORTMUND 0-4: Raphael Guerreiro, az Európa-bajnok portugál nem gyakori gólszerző, de már ő is bevette a Legia kapuját. 

OLYMPIQUE LYON–DINAMO ZAGREB 3-0: A horvátok tavaly ősszel tíz gólt kaptak a három idegenbeli csoportmeccsen. Most is mínusz háromnál járnak, Gnaly Maxvel Cornet lőtte az újabb gólt. 

FC BRUGES–LEICESTER CITY 0-3: Rijad Mahrez újra a kapuba talált, már 3-0 Leicesternek. Az angol bajnok legutóbb tavaly december 5-én, a Swansea ellen nyert tétmérkőzésen három góllal idegenben. 

LEGIA–BORUSSIA DORTMUND 0-5: Gonzalo Castro gólja már megalázóvá teszi a különbséget. Szegény Nikolics a 63. perc óta a pályán van. 

MANCHESTER CITY–MÖNCHENGLADBACH 3-0: Megvan a BL-ősz második mesterhármasa, Lionel Messit egy argentin, a jó barátja, Sergio Agüero követte. „Kun” Agüero a selejtezőkben, Bukarestben is szerzett egy hármast. 

REAL MADRID–SPORTING CP 1-1: Cristiano Ronaldo egy 18 méteres szabadrúgást belőtt, Ruí Patricio repült, de csak beleütni tudott a labdába. 

LEGIA–BORUSSIA DORTMUND 0-6: Aubameyang úgy gondolta, az nem lehet, hogy a fél csapat szerzett gólt, ő pedig nem. Történelmi vereséget mért a Dortmund a Legiára. 

MANCHESTER CITY–MÖNCHENGLADBACH 4-0: Gyönyörűen kezdődött a BL-ben a Guardiola-korszak a City számára. Kelechi Iheanacho is feliratkozott a gólszerzők közé. 

REAL MADRID–SPORTING CP 2-1: Két cserejátékos győzelemhez segítette a Real Madridot a 94. percben. James Rodriguez beadását Álvaro Morata nagy erővel a kapuba fejelte. Rui Patrício kezét bevitte a labda. 

Szerdai eredmények.

C-csoport: Manchester City–Mönchengladbach 4-0

E-csoport: Bayer Leverkusen–CSZKA Moszkva 2-2, Tottenham–AS Monaco 1-2

F-csoport: Legia–Borussia Dortmund 0-6, Real Madrid–Sporting CP 2-1

G-csoport: FC Bruges–Leicester City 0-3, FC Porto–FC Köbenhavn 1-1

H-csoport: Juventus–Sevilla 0-0, Olympique Lyon–Dinamo Zagreb 3-0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×