eur:
393.32
usd:
367.35
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Ronaldo csodás 66 percéből a 6. volt a csúcs

A Real Madrid három góllal legyőzte az Osasuna csapatát a spanyol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának szombati játéknapján.

A Bajnokok Ligája-címvédő fővárosiaknál Cristiano Ronaldo - aki a 66. percig pályán volt - már a hatodik percben betalált. A portugál csatár ezt megelőzően legutóbb július 10-én, hazája válogatottjának színeiben játszott az Európa-bajnokság párizsi döntőjében, amelyet 1-0-ra megnyertek a házigazda franciák ellen. Ronaldo ott az első félidőben megsérült, lecserélték, és két hónapot ki kellett hagynia.

A szünet előtt Danilo és Sergio Ramos is eredményes volt a madridiaknál, a második félidőben pedig Pepe és Luka Modric révén már 5-0 volt a Real javára, amikor az Osasuna szépített Oriol Riera és David Garcia jóvoltából. Még közelebb is zárkózhattak volna a vendégek, de Riera büntetőt hibázott.

Primera División, 3. forduló:

-----------------------------

Real Madrid-Osasuna 5-2 (3-0)

korábban:

Celta Vigo-Atlético Madrid 0-4 (0-0)

később:

Málaga-Villarreal 18.15

Sevilla-Las Palmas 18.15

FC Barcelona-Alavés 20.30

vasárnap játsszák:

Sporting Gijón-Leganes 12.00

Valencia-Real Betis 16.00

Granada-Eibar 18.15

Deportivo La Coruna-Athletic Bilbao 20.30

pénteken játszották:

Real Sociedad-Espanyol 1-1 (0-0)

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a legerősebb a Fidesz, de hat induló is megugorhatja a küszöböt az EP-választáson

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyedének támogatottságára számíthatott; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss közvélemény-kutatásából. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort, a Závecz Research ügyvezetőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×