eur:
395.27
usd:
366.62
bux:
65108.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Már mindenki vehet jegyet a magyar-svájci meccsre

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) már szerda estétől elérhetővé tette a jegyvásárlást mindenki számára a Svájc elleni világbajnoki selejtezőre.

Az október 7-i mérkőzésre hétfőtől az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vásárolhattak belépőket, a többieknek eredetileg csütörtökön reggeltől nyitották volna meg "a kasszákat", ám mivel szerda délutánra szinte valamennyi, a klub tagjainak elérhetővé tett (7500 darab) jegy elfogyott, a teljes körű értékesítés már szerdán 19 órától megkezdődött.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával (klubkártya vagy futballkártya) - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni. Futballkártya, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Expressnek a Bálnában és a Syma Csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani, valamint vidéken a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein. Kártya nélkül minden érdeklődő csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is, folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árából a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít.

A Groupama Arénában sorra kerülő Magyarország-Svájc találkozóra öt árkategóriában (4000, 6000, 9000, 12000 és 15000 forint), a VIP-szektorokba pedig négy árkategóriában (15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért) árulnak jegyeket.

Külföldi állampolgárok - a svájci állampolgárok kivételével - utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×