eur:
393.13
usd:
367.31
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Messivel készülnek az argentinok

Sergio Agüero és Javier Pastore nem bevethető, Lionel Messi viszont tagja a világbajnoki selejtezőkre készülő argentin labdarúgó-válogatott keretének.

Agüero, aki jól kezdte az idényt a Manchester Cityvel - az összes sorozatot tekintve már hat gólnál tart - a hétvégén vádlisérülést szenvedett, s ugyancsak a vádlijával bajlódik Pastore, a Paris Saint-Germain középpályása.

Messi ugyanakkor rendelkezésre áll - szögezte le az argentin szövetség, hozzátéve, hogy a támadó klubja, az FC Barcelona jelezte: a játékos bal combjában a közelítőizom nincs teljesen rendben, de így is csatlakozhat az argentin kerethez, és majd a javulás mértékétől függ, hogy pályára léphet-e.

Messi június végén - a Copa America döntőjének elvesztése után - lemondta a válogatottságot, de három hete meggondolta magát, miután Barcelonában egyeztetett az új szövetségi kapitánnyal, a lemondott Gerardo Martino helyére kinevezett Edgardo Bauzával.

Az argentinok - akik a 2018-as oroszországi vb dél-amerikai selejtezősorozatában hat forduló után a harmadik helyen állnak - csütörtökön játszanak az uruguayiakkal, majd kedden a venezuelaiakkal.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×