eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Iker Casillas hoppon maradt

Julen Lopetegui, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem nevezte Iker Casillast a világbajnoki selejtezősorozat rajtjára.

A válogatottban 167 alkalommal szerepelt kapus hosszú ideig volt csapatkapitánya a nemzeti együttesnek, amellyel 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnokságot, 2010-ben világbajnokságot nyert. Az elmúlt időszakban viszont David de Gea került a kapuba, Casillas pedig - bár tagja volt a keretnek - nem jutott játéklehetőséghez a nyolcaddöntőig jutott spanyol együttesben a nyári franciaországi kontinensviadalon. A júliusban kinevezett szakember hozzátette, a 35 éves Casillas számára van lehetőség a visszatérésre.

Lopetegui Cesc Fábregast, Pedro Rodríguezt és Juanfrant sem hívta be a szeptember 5-i, Liechtenstein elleni hazai mérkőzésre készülő csapatba, amely jövő csütörtökön a belgákkal játszik idegenben felkészülési mérkőzést. A G jelű selejtezőcsoportban Olaszország, Albánia, Izrael és Macedónia szerepel még.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×