eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin

Babos: visz a szívem

Már öt meccsen van túl, de saját bevallása szerint viszi a szíve Babos Tímeát, aki bravúrral bejutott a negyeddöntőbe a cincinnati keménypályás tenisztorna női versenyében.

A selejtezőből indult magyar játékos csütörtökön szetthátrányból fordítva győzte le 4:6, 6:3, 6:1-re a nyolcadik helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovát.

"Hihetetlen nap volt a mai. Könnyekkel küzdöttem és edzőm, Thomas is könnyezett a meccs végén. Nagyon-nagyon sok munka és érzelem van egy ilyen siker mögött" - nyilatkozta honlapján a világranglistán 41. Babos. "Főleg annak fényében, ahogyan elveszítettem az első szettet és utána ahogyan fel tudtam állni. Amikor volt egy kis lélektani előnyöm, akkor eleredt az eső. Utána úgy tudtam kiállni a pályára, hogy esélyt sem adtam a világranglista 11. helyezettjének" - elevenítette fel a történéseket a 23 éves játékos, hozzátéve, ez karrierjének egyik legnagyobb győzelme és legjobb versenye.

"Ez volt az ötödik meccsem, egyre nehezebben tudok regenerálódni. De visz a szívem, igyekszem" - közölte Babos, aki nem sokkal később, oldalán a kazah Jaroszlava Svedovával párosban is a negyeddöntőbe jutott.

A magyar teniszező következő ellenfele - közép-európai idő szerint 20.30 órától - a negyedikként kiemelt spanyol Garbine Muguruza lesz, aki harmadik a világranglistán. Eddig Babos háromszor találkozott a Roland Garros bajnokával, és rendre kikapott tőle.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×