eur:
394.38
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Adele nemet mondott a Super Bowl-fellépésre

A sokszoros Grammy-díjas Adele egy Los Angeles-i koncertjén bejelentette: nem lép fel a 2017-es Super Bowl félidejének szórakoztató műsorában.

"Ez a show nem is a zenéről szól, én pedig nem tudok sem táncolni, sem valami ahhoz hasonlót alakítani. Nagyon kedvesek voltak, hogy felkértek, de nemet mondtam" - fogalmazott a brit énekesnő szombati koncertjén.

"Sajnálom, talán legközelebb" - fűzte még hozzá a sztár, aki később azokat a pletykákat is cáfolta, hogy gyermeket várna.

Az amerikaifutball-döntőt szervező National Football League (NLF) és fő szponzora, a Pepsi ugyanakkor a BBC szerint közleményben cáfolta, hogy hivatalosan felkérték volna Adele-t a fellépésre. Mint írták, már számos sztárt megkerestek, és igyekeznek jövőre is a legjobb programot összeállítani, de "formális felkéréssel" még sem Adele-hez, sem máshoz nem fordultak.

A Super Bowl a legnézettebb észak-amerikai tévéközvetítések egyike, a bajnokság félidejében rendszerint a legnagyobb sztárok lépnek fel. Korábban Beyoncé, Madonna, a Rolling Stones és Prince is szerepelt a sporteseményen.

A Nielsen felmérése szerint az idei Super Bowl, amelyet a kaliforniai Levi's Stadionból közvetítettek, a harmadik legnézettebb műsor volt az amerikai televíziózás történetében. A közvélemény-kutató becslései alapján átlagosan 111,9 millió néző látta a meccset, a félidejében sugárzott szórakoztató műsort pedig 115,5 millióan követték.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×