eur:
394.6
usd:
365.12
bux:
65493.78
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

22 hazai érem a nemzetközi kézilabda tornán

Véget ért az idén XX. születésnapját ünneplő Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál. A 28 ország 167 csapatával Veszprémben megrendezett fesztiválon számos nemzetközi és hazai siker született - közölték a Cell-Cup szervezői.

Az eredetileg Celldömölkről indult fesztivál évek óta Veszprémben és környékén rendezik meg. Idén összesen 11 csarnokban (Veszprémben, Ajkán, Alsóörsön, Balatonfüreden, Pápán és Várpalotán), 5 napon keresztül, több mint 550 mérkőzést játszott le a 28 ország 167 csapata. A játékokat 5 férfi/fiú és 5 női/lány kategóriában bonyolították le.

Neves klubcsapatok mellett a nemzeti válogatottak – mint Németország vagy Izrael – is képviseltették magukat a tornán. A nagyközönség számára is nyitva álló meccseken az érdeklődők megtekinthették a magyar mellett sok európai (lengyel, angol, német, román, cseh, szlovák, görög, máltai...) és távolabbi (török, izraeli, hongkongi vagy tajvani) csapat játékát is.

A fesztivál nem csak egy kézilabda torna, hanem egy valódi fesztivál is. A nemzetek és kultúrák találkozása nagyszerű lehetőséget ad egymás megismerésére, míg Veszprém, a Balaton és a Bakony kiváló kikapcsolódási lehetőségeket nyújt. A résztvevőket esti szórakoztató programok, szépségverseny, edzői grill party, varázslatos nyitó- és záró gála várta.

A pénteki döntőket követő zárógálán az elérhető 30 dobogós helyből 22-t hódítottak meg a magyar csapatok, akik közül kiemelkedően sok érmet vihettek haza a Pick Szeged, az Éles Kézisuli, a Debreceni Sportcentrum SI, a Győri Audi ETO KC és a Bajnok DSE Nemesvámos csapatai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×