eur:
389.76
usd:
363.56
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Ranieri marad az angol bajnoknál

Claudio Ranieri vezetőedző szerződését 2020 júniusáig meghosszabbította az angol bajnok Leicester City labdarúgóklubja.

"Emberi és szakmai szempontból is jó választás volt. Abban a pillanatban, hogy megérkezett hozzánk, világos célkitűzések mentén értünk el haladást szinte minden területen" - mondta Aiyawatt Srivaddhanaprabha, a klub alelnöke, a Leicester City milliárdos thaiföldi tulajdonosának fia.

A 64 éves szakemberrel úgy nyert bajnokságot az elmúlt szezonban a Leicester City, hogy a fogadóirodák az idény elején a megtett tétekre 5000-szeres pénzt fizettek. A 132 éves klub történetének ez volt az első élvonalbeli bajnoki címe.

"Attól a pillanattól, hogy a tulajdonosok vázolták a terveiket, tudtam, hogy ennek részese akarok lenni" - jelentette ki az olasz tréner, aki biztos abban, hogy csapata tudja folytatni a sikereket.

A Leicester City az új idény első meccsét, az angol Szuperkupáért kiírt találkozót múlt hétvégén 2-1-re elvesztette a Manchester Uniteddel szemben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×