eur:
392.99
usd:
366.49
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Babos negyeddöntős

A hatodik helyen kiemelt Babos Tímea játszi könnyedséggel győzött a brazíliai Florianopolisban zajló, 250 ezer dollár (69,8 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna keddi nyolcaddöntőjében.

A viadal honlapja szerint a szombattól már a riói olimpián szereplő magyar játékos mindössze egyetlen játékot veszített és 59 perc alatt múlta felül a francia Alize Limet.

Babos a nyolc között a negyedikként rangsorolt lett Jelena Osztyapenkóval találkozik, aki az argentin Catalina Pellát búcsúztatta két játszmában. A magyar teniszező párosban olimpiai partnerével, Jani Réka-Lucával szintén negyeddöntős és magyar idő szerint körülbelül 21.30-tól mérkőzik meg a Veronica Cepede Royg, Tereza Martincova paraguayi, cseh duóval.

Eredmények, nyolcaddöntő:

Puig (Puerto Ricó-i, 3.)-Szavcsuk (ukrán) 6:0, 6:4

Osztyapenko (lett, 4.)-Pella (argentin) 6:2, 6:3

Hibino (japán, 7.)-Cepede Royg (paraguayi) 6:3, 7:6 (8-6)

Kicsenok (ukrán)-Martincova (cseh) 1:6, 6:4, 7:6 (7-1)

korábban:

Babos (6.)-Lim (francia) 6:0, 6:1

Begu (román, 2.)-Goncalves (brazil) 6:1, 6:2

Oszaka (japán, 8.)-Gonzalez (paraguayi) 6:3, 6:0

Párosban is

Jani Réka Luca oldalán párosban is csak egyetlen játékot vesztett Babos Tímea a brazíliai Florianopolisban zajló 250 ezer dollár (69,8 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna keddi napján.

A viadal honlapja szerint a riói olimpiára készülő magyar duó 6:0, 5:0-nál vesztett egy gémet, de így is simán, 42 perc alatt jutott elődöntőbe a Veronica Cepede Royg, Tereza Martincova paraguayi, cseh kettős ellen. A négy között a Montserrat Gonzalez, Ana Sofia Sánchez paraguayi, mexikói páros lesz a magyarok ellenfele.

Eredmények:

páros, negyeddöntő:

Babos Tímea, Jani Réka-Luca - Veronica Cepede Royg, Tereza Martincova (paraguayi, cseh) 6:0, 6:1

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×