eur:
392.85
usd:
366.36
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Kétgólos Honvéd-győzelem a fővárosi rangadón

A Budapest Honvéd kétgólos győzelmet aratott az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 2016/17-es idényének szombati nyitónapján.

A találkozó helyszíne az angyalföldi Illovszky Stadion volt, mivel a lila-fehérek otthonát, a Szusza Ferenc Stadiont jelenleg felújítják.

OTP Bank Liga, 1. forduló:

Újpest FC-Budapest Honvéd 0-2 (0-2)

-----------------------------------

Illovszky Stadion, 2000 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Hidi (5.), Eppel (45.)

sárga lap: Andric (18.), Kecskés (28.), Diarra (58.), Sankovic (79.), illetve Holender (12.), Lovric (89.)

Újpest FC:

----------

Banai - Nagy T., Kecskés, Pávkovics, Mohl - Windecker, Cseke - Andric, Balázs B. (Diarra, a szünetben), Bardhi (Lázok, 61.) - Angelov (Sankovic, 71.)

Budapest Honvéd:

------------

Horváth A. - Botka, Bobál D., Lovric, Hajdú Á. - Gazdag, Kamber, Hidi - Koszta (Kovács D., 84.), Eppel (Vernes, 78.), Holender (Nagy G., 62.)

A kezdés a heves esőzés miatt 15 percet csúszott, s a csapatok erősen felázott talajú, tócsákkal teli pályán kezdhették meg a játékot.

Mindkét fél futballistái sokat csúszkáltak, sok volt a hiba, de összességében a vendégek alkalmazkodtak jobban a körülményekhez. Ezt nemcsak a gólok, hanem a játék képe is igazolta, a Honvéd sokkal több lehetőséget dolgozott ki, míg a másik kapunál az első félidőben gyakorlatilag nem volt helyzet.

A szünet után kiegyenlítettebbé vált a küzdelem, már újpesti helyzeteket is láthattak a nézők, elsősorban a lendületet hozó cseréknek köszönhetően. A hajrában aztán szinte már csak a Honvéd kapuja előtt folyt a játék, de a lila-fehéreknek még a szépítés sem jött össze.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×