eur:
388.92
usd:
363.32
bux:
68167.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A férfiak is kezdik a BENU-kupát

A magyar férfi vízilabda-válogatott a horvátokkal mérkőzik péntek este fél 9-kor a margitszigeti nemzetközi tornán, a Benu-kupán. Az eseményen még Grúzia és Ausztrália szerepel.

A magyar férfi vízilabda-válogatott pénteken kezdi meg szereplését a margitszigeti nemzetközi kupán. Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese az olimpiai bajnok horvátok ellen száll vízbe. A szakvezető örül, hogy erős ellenfelek ellen készülhet a csapat.

 „Mindenképpen szerettem volna egy könnyebb és két nehezebb mérkőzést. Két nap múlva megyünk a szerbekkel edzőtáborozni, tehát ez megint egy olyan nyolc nap, amikor rengeteg mérkőzés van.”

 Benedek Tibor kiemelte, hogy a margitszigeti torna után is komoly munka vár a válogatottra.

 „Be van osztva, hogy a hathetes időszakban mit szeretnék elérni. A tizenhárom játékosból kell a legjobb teljesítményt kihozni.”

 Benedek Tibor a kerethirdetés után arról is beszélt, hogy új csapatkapitánya van az együttesnek.

 „Szakmai okok miatt változtattam, elsősorban azt szeretném, hogy Varga Dániel azzal, hogy nem csapatkapitány, a játékban legyen még jobb, kevesebb plusz teher legyen a vállán és jobb teljesítményt tudjon nyújtani. Varga Dénes, az új csapatkapitány anélkül, hogy a játéka romolna, képes olyan pluszokat hozzátenni a csapat összteljesítményéhez, ami pluszlépés ebben az utolsó hónapban.”

 A magyar férfi vízilabda-válogatott ma este 20 óra 30 perctől száll vízbe a horvátok ellen a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában. Szombat este Grúzia, vasárnap pedig Ausztrália lesz a nemzeti együttes ellenfele.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×