eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Kloppnak nem kell Balotelli

Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, hogy nem tart igényt Mario Balotelli játékára.

A kapus Bogdán Ádámot is foglalkoztató angol klub sajtótájékoztatóján a német szakvezető egyértelművé tette, hogy a 25 éves olasz csatárnak új csapatot kell keresnie. Úgy fogalmazott: négy-öt játékostársával kellene megküzdenie egy vagy két helyért, de most nincs olyan állapotban, hogy ezt képes legyen sikerrel megtenni, úgyhogy "egyértelműen ezt a megoldást kellett választanunk".

Balotelli az előző idényt hazájában, az AC Milannál töltötte, de a felkészülés kezdetére visszatért a klubjához, ám ott Daniel Sturridge, Christian Benteke, Divock Origi és Danny Ings is megelőzi őt a rangsorban.

Klopp hozzátette: tehetségesnek tartja az olaszt, aki világklasszis játékot tud nyújtani, ha jó formában van. "Amióta visszatért, becsületesen készül a többiekkel. Mindent megteszünk, hogy jó állapotban legyen, de a Liverpoolban most nincs helye" - nyilatkozta az edző, aki már Balotellivel is tisztázta a helyzetet.

A Sampdoria elnöke, Massimo Ferrero már jelezte, hogy szívesen látnák a csatárt, aki 23 mérkőzésen mindössze három gólt szerzett az AC Milanban az előző évadban.

A sajtótájékoztatón Jürgen Klopp arról is beszélt, hogy a Liverpool francia védője, Mamadou Sakho - akit a múlt héten mentettek fel a doppingvétség gyanúja alól - Achilles-problémák miatt egy hónapig nem edzhet.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×